Product: Zwitsal Slaap Zacht Baby Eucalyptus Bad- & Wasgel - 400ml

Zwitsal Slaap Zacht Baby Eucalyptus Bad- u0026 Wasgel

Zwitsal Slaap Zacht Baby Eucalyptus Bad- & Wasgel - 400ml

Heeft je kindje last van een verkoudheid? Help hem of haar dan vrijer te ademen met Zwitsal Slaap Zacht Baby Eucalyptus Bad- & Wasgel. De gel bevat eucalyptus, dat voor verlichting zorgt bij een verkoudheid.Als je baby, peuter of kleuter last heeft van een verkoudheid, komt hij of zij moeilijker in slaap. Dat is vervelend voor je kleintje, maar ook voor jou. Eucalyptus zorgt voor een rustgevende werking. Je kleintje ligt dus snel rustig te slapen!

Zwitsal Slaap Zacht Baby Eucalyptus Bad- & Wasgel is goed te gebruiken voor als je kind naar bed gaat. Deze gel verlicht namelijk niet alleen de verkoudheid, maar voedt en verzorgt ook de huid. Zo heeft je kleintje dagenlang een heerlijk zachte en sterke huid. Bovendien is hij of zij ook weer helemaal schoon en fris.

Zwitsal Slaap Zacht Baby Eucalyptus Bad- & Wasgel is pH-neutraal, mild en hypoallergeen. Daarmee is het perfect afgestemd op de huid van jouw baby, peuter of kleuter. Ook is de gel vrij van parabenen en zeep, en is het dermatologisch getest. Zo weet je zeker dat jij het beste kiest voor jouw kind. Let op: Dit product is bedoeld voor baby’s ouder dan 3 maanden.

Prijs: € 6.09

Deze aanbieding is niet meer geldig.

De verloopdatum was zondag 3 juni 2018.

U kunt dit product niet aan uw keuzelijst toevoegen zonder in te loggen.

Anderen bekeken ook: