Product: Zwitsal Baby Zinkzalf - 100ml

Zwitsal Baby Zinkzalf
Gratis Greetz gemengde rozen

Zwitsal Baby Zinkzalf - 100ml

Heeft je kindje last van een geïrriteerde huid? Gebruik dan Zwitsal Baby Zinkzalf. Deze zalf zorgt voor een snelle verlichting en voorkomt luieruitslag. Dankzij de handige tube neem je het overal mee naar toe.Wat is er nu vervelender voor je kleintje dan luieruitslag? Om dat te voorkomen, heeft Zwitsal Baby Zinkzalf ontwikkeld. Deze zalf bevat de juiste dosering van zinkoxide en panthenol, waarmee je luieruitslag voorkomt. De zalf legt ook een beschermend laagje aan tussen de luier en billen, wat irritaties nog verder voorkomt. Daarnaast herstelt het de rode huid dankzij de speciale formule. Je kindje heeft dus snel verlichting als de huid geïrriteerd is.

Zwitsal Baby Zinkzalf is perfect afgestemd op de kwetsbare huid van je baby of peuter, doordat het pH-huidneutraal, mild, hypoallergeen en parfumvrij is. Daarmee is de zalf ook geschikt voor de gevoelige huid. Om hier helemaal zeker van te zijn, hebben we de zalf uitvoerig dermatologisch getest.

Omdat Zwitsal Baby Zinkzalf in een handige tube komt, kun je de zalf overal mee naar toenemen. Zo kun je de geïrriteerde huid van je kindje dus altijd snel verlichting geven.

Prijs: € 4.85

Deze aanbieding is niet meer geldig.

De verloopdatum was zondag 3 juni 2018.

U kunt dit product niet aan uw keuzelijst toevoegen zonder in te loggen.

Anderen bekeken ook: