Product: Zwitsal Baby Zachte Crème - 100ml

Zwitsal Baby Zachte Crème
Gratis Greetz gemengde rozen

Zwitsal Baby Zachte Crème - 100ml

Met Zwitsal Baby Zachte Crème geef je de huid van je kindje de extra verzorging die het nodig heeft. Het maakt het huidje soepel en zacht. De crème trekt snel in.Wil je jouw kindje de beste verzorging geven? Dat doe je met Zwitsal Baby Zachte Crème. Deze crème hydrateert de huid en het gezicht van je baby, peuter of kleuter, waardoor deze zacht en soepel blijft. Ideaal bij droog weer, want dan ontstaan er droge en schrale plekjes.

De crème hydrateert de huid intensief, waardoor de natuurlijke vochtbalans hersteld wordt. Daarnaast is de crème perfect afgestemd op de kwetsbare huid van je kindje, doordat het pH-huidneutraal, mild en hypoallergeen is. Om dat te garanderen, hebben we Zwitsal Baby Zachte Crème uitvoerig dermatologisch getest.

De crème bevat de vertrouwde Zwitsal-geur, die je de gehele dag blijft ruiken. Zwitsal Baby Zachte Crème is zo ontwikkeld dat het snel intrekt in de huid. Daardoor kun je het op ieder moment van de dag gebruiken, bijvoorbeeld als je nog een schraal plekje ziet voor je weg gaat. Omdat Zwitsal Baby Zachte Crème in een handige tube komt, kun je het ook gemakkelijk meenemen. Zo geniet je altijd van een heerlijke zachte huid! De crème kun je natuurlijk ook als mama gebruiken, bijvoorbeeld als je zelf hebt van droge plekjes. Zo genieten jullie beiden van een knuffelzachte huid.

Prijs: € 2.55

Deze aanbieding is niet meer geldig.

De verloopdatum was zondag 3 juni 2018.

U kunt dit product niet aan uw keuzelijst toevoegen zonder in te loggen.

Anderen bekeken ook: