Product: Winterchalet - Linda van Rijn Boek

Winterchalet - Linda van Rijn Boek

Winterchalet - Linda van Rijn Boek

Vier vriendinnen genieten van een skivakantie in Kirchberg. De moord op een van hen stelt in Winterchalet van Linda van Rijn iedereen voor een raadsel.Tijdens een gezellige skivakantie in het Oostenrijkse Kirchberg kunnen de vriendinnen Isa, Chantal, Karen en Annemieke eindelijk weer eens tijd met z'n vieren doorbrengen. Karen, Chantal en Isa arriveren op de zaterdag, Annemieke sluit later aan, ze moet nog werken.

De vakantie van de drie begint heel genoeglijk. De vriendinnen hebben de kans echt bij te praten, wat er in het drukke dagelijks leven vaak bij in schiet, en het is prachtig weer om te skiën, wat ze dan ook met veel plezier doen. Maar de gezellige skivakantie krijgt een noodlottige wending op de dag dat Annemieke arriveert.

Bij aankomst treft ze een van haar vriendinnen dood aan. Rechercheur Günter Wolfsberg van de politie in Kirchberg start een onderzoek. Hij verhoort alle vriendinnen en hun partners en ontdekt dat onder het oppervlak van gelukkige relaties en intense vriendschap de nodige spanningen schuilgaan.

Het heeft er alle schijn van dat sommige mensen wel erg graag de schuld willen afschuiven.

Prijs: € 3.99

Deze aanbieding is niet meer geldig.

De verloopdatum was zondag 8 januari 2017.

U kunt dit product niet aan uw keuzelijst toevoegen zonder in te loggen.

Anderen bekeken ook: