Product: Kruidvat 0 Newborn Extra Small Luiers Midpack - 52 stuks

Kruidvat 0 Newborn Extra Small Luiers Midpack
Kruidvat midpack luiers

Kruidvat 0 Newborn Extra Small Luiers Midpack - 52 stuks

Dit midpack bevat voldoende luiers voor ongeveer een week. De Kruidvat 0 Newborn Extra Small Luiers met plasalarm zitten comfortabel en beschermen het tere huidje van je pasgeboren kindje. Ze zijn geschikt voor kindjes tot 3 kilo.De Kruidvat 0 Newborn Extra Small Luiers zijn superzacht en beschermen het tere huidje van je kindje. De superstretch zijkanten dragen bij aan een extra comfortabele pasvorm.

Fijne pasvorm
De luiers hebben een heel fijne pasvorm:
1. De sluitingen kunnen over elkaar heen geplakt worden, waardoor de luiers altijd goed passen.
2. De luiers hebben een uitsparing ter hoogte van de navel. Hierdoor kan het naveltje van je kindje de eerste weken optimaal indrogen.

Plasalarm
De Kruidvat 0 Newborn Extra Small Luiers hebben een plasalarm. Als de lichtgele, verticale streep verkleurt, heeft je kindje geplast en kun je de luier verschonen.

EU Ecolabel
Wist je dat Kruidvat luiers en luierbroekjes het Europees Ecolabel hebben? Dat betekent dat ze voldoen aan de hoge eisen van het onafhankelijke Europese keurmerk EU Ecolabel.

Wat betekent het EU Ecolabel?
Een product met een EU Ecolabel heeft een lage milieubelasting tijdens de hele levenscyclus. Dus vanaf de keuze van de grondstoffen, de productie, het transport, het gebruik totdat het product verwerkt wordt als afval. Iedereen in de keten, van de grondstoffenleveranciers tot aan de transporteurs, moet aan de strenge eisen van het keurmerk EU Ecolabel voldoen.

Wat betekent dit voor jou?
Dit betekent dat je met je keuze voor Kruidvat luiers of luierbroekjes een steentje bijdraagt aan het milieu, terwijl je toch voor een luier van de hoogste kwaliteit kiest. Een verantwoorde keuze voor je kindje, je portemonnee en het milieu!

Prijs: € 6.99

Deze aanbieding is niet meer geldig.

De verloopdatum was zondag 10 juni 2018.

U kunt dit product niet aan uw keuzelijst toevoegen zonder in te loggen.

Anderen bekeken ook: